2012. október 31., szerda

AVENT cumisüveg hasfájást csökkentő szeleppel - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


AVENT cumisüveg hasfájást csökkentő szeleppel
Eladó a képen látható Avent cumisüveg, keveset használt állapotban.  
260 ml-es, 1 hónapos kortól használható, 2 lyukú.
A dobozáról másolva: "Klinikailag bizonyított: Segít a csecsemő megnyugtatásában különösen éjszaka* Kevesebb hasfájás** Egyedülálló hasfájást csökkentő szelep. A két részből álló, hasfájást csökkentő rendszer az AVENT cumiból és adapter gyűrűből áll. Ahogy a baba eszik, az AVENT cumin található egyedülálló "szoknya" perem megnyúlik, hogy levegőt engedjen az üvegbe és ne a baba pocakjába. A szopáshoz hasonlóan, a csecsemő kontrollálja a folyadék áramlását.
0 % BPA. A cumisüveg PP (polipropilénből), BPA-mentes anyagból készült.
A megfelelő alvás és táplálkozás létfontosságú a csecsemő egészsége és boldogsága érdekében. A csecsemőknél általában a nyugtalalnság, ingerlékenség leggyakoribb jele a sírás. Klinikai kutatások igazolják, hogy az AVENT czumisüvegek használata jelentősen csökkenti a hasfájást** és a nyugtalanságot*. A nyugtalanság jelentős csökkenése éjszka tapasztalható*.  
* Két hetes korban az AVENT cumisüvegből etetett csecsemők esetében kevesebb nyugtalanság volt tapasztalható, mint a normál cumisüveget használóknál. ** Két hetes korban az AVENT cumisüvegből etetett csecsemők esetében kevesebb hasfájós panasz jelentkezett, mint a normál cumisüveget használóknál. "
Postázok is!
Licitet nem törlök.
Nézz szét nálam: )



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-11-19 10:17
. AVENT cumisüveg hasfájást csökkentő szeleppel - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése