2012. december 27., csütörtök

Új Nagy RC Helikopter! Alu vázas kültérre is! - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Eladó egy új nagy méretű fekete ezüst színű helikopter! Aluminium vázas, nagyon egyszerű kezelni, szép simán repül Gyroszkópos. Rádiós vezérlésű, nem infrás! 66cm hosszú és 26cm magas a doboza!
Csak a fényképezés miatt lett a dobozból kivéve! Bolti ára kb: 22ezer Ft!
Nem csak beltérben lehet ezt használni, ( ajánlott a kültér ), két nagy erős motor hajtja, és egy nagykapacitású akkumulátor 1500mA LIPO van beleépítve! Természetesen van hozzá töltő is nagy teljesítmény miatt 220V-os! Hatótávolsága a távirányítónak 50-100m-nél is több lehet, domborzattól függően!!! Minőségi anyagokból készült, pl fém fogaskerék a motoron, nem műanyag mint a legtöbb helin.
A helikopter repülésre kész a kicsomagolás után az akkumulátort kell csupán feltölteni, a távirányítóba elemeket helyezni és már lehet is élvezni a repülést.
A helikopter csaknem magától repül, finomhangolás(megtörtént) után lebegésre képes a beépített gyroscope chipnek köszönhetően. A koaxális (duplarotoros) technikának köszönhetően tökéletes kezdőknek.
A távirányító kézre álló és érzékeny karokkal van ellátva, minőségi kidolgozású joystick elrendezés. A helikopter trimmelése ugyancsak távirányítóról lehetséges .
Igény esetén postázom is.
Nézd meg a többi termékem is.
Reális ajánlatnál, a zárást elindítom.
Elvárom a nyertes licitálótól:
Leütés után 2 napon belül legalább egy email-ben jelentkezzen, a fizetésre - bonyolításra 5 nap áll rendelkezésre.


Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az aukció vége: 2013-01-04 14:16
. Új Nagy RC Helikopter! Alu vázas kültérre is! - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése