2012. október 23., kedd

Sárgabarackmag olaj-100%-os finomítatlan! - Jelenlegi ára: 850 Ft

100%-os finomítatlan, hidegen sajtolt sárgabarackmag olaj.  Ellenőrzött minőség, garanciát vállalok rá!
A sárgabarackmag olaj a termés külső csonthéjának felnyitásával szabaddá váló magból préseléssel előállított, finomítatlan olaj. A barackmag olaja nagyon tápláló, óriási az A-vitamin-tartalma, ezért hihetetlenül jó a vízhiányos, a kényes, valamint az öregedő és az érzékeny bőrre. Megnyugtatja a száraz, illetve a gyulladásos bőrt.
Külsőleg és belsőleg is egyaránt alkalmazható. Külsőleg valamennyi bőrtípus számára ajánlott, különösen a száraz, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelésében alkalmazzák. A bőr korai öregedési tüneteinek megelőzésére is javasolható.
Egy kis áttekintő, hogy mennyire sokoldalú is ez az értékes olaj:
A bőr korai öregedési tüneteinek megelőzésére javasolható.
Illóolajok vivőszereként könnyű masszázsolaj egymagában, de más alapolajokkal társítva is használható.
Ajánljuk olajos/normál arcbőr ápolására; fürdőolajként; masszázsolaj készítéséhez a terhességi csíkok kialakulásának megelőzésére.
Immunerősítő és stresszoldó hatása kiemelkedő.
Igen gyors idegnyugtató.
Lefekvés előtt altatóként is használható. Az állandó idegfeszültségben élőket kiegyensúlyozza.
Segíti a vérkeringést, a szív munkáját, továbbá a hideg kéz és láb felmelegítésében. Tisztítja az érfalakat, visszeres panaszokat enyhíti.
Kitűnő légzésszabályozó, segíti a pajzsmirigy működését (alul és túlműködés esetén is). Jól felszívódó A-vitamint tartalmaz, így jó látásjavító.
Kiegyensúlyozza az emésztést.
Külsőleg bőrre, körmökre kenhető.
A kivonat telítetlen zsírsavakban gazdag, természetes módon regenerálja a bőrt, a kötőszöveteket.
A sárgabarackmag olaj telítetlen zsírokban gazdag, kisimítja és táplálja a bőrt, amely selymesen simává válik. Kitűnő arcápoló elixír. Hidratált érzetet és rugalmas tónust ad a bőrnek.  Hasonló a mandula olajhoz, kiváló bőrpuhító és csodálatos masszázsolaj. Ragyogó fényt kölcsönöz a száraz bőrnek és hajnak.  
Magjának olaja zsírsavakban gazdag, természetes módon regenerálja a bőrt és a kötőszöveteket. Megtalálható ezért hidratáló készítményekben, tusfürdőkben, bőrradírokban és egyéb kozmetikai termékekben. A sárgabarackmag-olaj kén tartalmának köszönhetően jótékony hatással van a bőrre, a hajra és a körömre.  Ha valamilyen okból nem jut elegendő kén szervezetünkbe, a haj elvékonyodik, a köröm pedig törékennyé válik.  A haj és köröm szépségének, valamint a bőr fiatalságának megőrzése érdekében tehát fogyasszunk rendszeresen sárgabarackmag olajat!



Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2012-10-28 13:37
. Sárgabarackmag olaj-100%-os finomítatlan! - Jelenlegi ára: 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése